Antena Căutare

Acesta este noul Opel Mokka

Opel se pregateste sa atace segmentul B al SUV-urilor cu un bob de cafea masina: Mokka. Ce este, de fapt, Mokka? Pai, un cross-over de oras dedicat celor care au un stil de viata activ si rafinat. Asadar, traiesti in mediul urban si nu ai de gand sa vegetezi pana mori, atunci probabil ca s-ar putea sa te intereseze...

Denumirea care te duce cu gandul la ceva foarte, foarte, putin costisitor se trage, de fapt, de la soiul de cafea Arabica, din care se extrage o cafea sofisticata, rafinata si energizanta.

Mokka - considerabil mai scurt decat Antara - are patru metri si un pic, tractiune fata sau integrala si vine in trei variante de motorizare (un motor diesel si doua pe benzina). Oferta de motorizari este formata din benzinarul de 1,6 litri (115 CP), un 1,4 litri turbo (140 CP) si un diesel 1.7 CDTI cu 130 de cai-putere si 300 Nm.

Cei 4,28 metri lungime ii vor asigura manevrabilitatea de care are nevoie orice masina de oras, dar si capacitatea de a gazdui cinci persoane in interior. Si asta intr-un confort sporit, multumita scaunelor, certificate de AGR - asociatia germana de experti in sanatatea spatelui.

Citeste continuarea articolului in TopGear!

Noua taxa auto, publicata in Monitorul Oficial. CALCULEAZA valoarea pentru masina ta!... Falcon a prezentat modelul F7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x