Antena Căutare

Află ce Volkswagen Golf este cel mai potrivit nevoilor tale

Grupul Volkswagen și-a câștigat de-a lungul timpului renumele în materie de fiabilitate și de raport excelent calitate-preț pe toate modelele lansate pe piață. De departe, însă, cel mai bine vândut model este Golf, în multiplele lui numerotări, variante, motorizări și caroserii. Concret, Volkswagen Golf este lider pe piața din România atunci când vine vorba de mașini rulate. Motivul? Fiabilitatea, desigur. 

Află ce Volkswagen Golf este cel mai potrivit nevoilor tale
Volkswagen Golf | autocar.co.uk

În plus, Volkswagen Golf este cel mai bine vândut model de Volkswagen și ocupă locul trei în topul celor mai bine vândute mașini din lume, un argument suficient de puternic să te orientezi asupra acestui autoturism dacă ești în căutarea unei mașini la mâna a doua.

Așadar, care sunt modelele de Volkswagen Golf care merită atenție sporită și cum stabilești care este cel mai potrivit nevoilor tale? Iată câteva trucuri punctuale, care îți vor fi de folos în drumul către achiziționarea noii mașini:

Primul criteriu și un pas important în decizia de a achiziționa un autoturism îl reprezintă stabilirea bugetului. După ce știi exact câți bani vrei să cheltuiești pe viitoarea mașină, poți începe căutarea.

Golf IV, mașina sh fiabilă, cu bani puțini

Motorizări variate, costuri mici de întreținere și fiabilitate, acestea sunt aspectele care fac din VW Golf 4 o mașină care încă își merită banii. Deși cele mai multe aflate la vănzare pe piața second hand au destui kilometri la bord, dacă ești în căutarea unui autoturism cu care "să-ți faci treaba" pe termen scurt sau mediu, atunci acest model este ideal.

Cât timp a fost produs de contructorii nemți, Golf 4 a beneficiat de numeroase motorizări pe benzină, cel mai popular fiind cel de 1,4, cu un consum redus, variat în funcție de numărul de CP. În variantă diesel, Golf 4 a avut un singur motor de 1,9, însă cu echipări diferite și versiuni de putere variate. De departe, Volkswagen Golf 4, motor diesel de 1,9 a rămas în istorie pentru un consum foarte mic, atât pe extraurban, cât și pe mixt sau chiar în oraș.

Cu un comportament dinamic, un consum uimitor de mic, spațios și fiabil, singurul aspect care pare să i se fi reproșat lui Golf 4, la vremea lui, era motorul un pic cam zgomotos, în varianta pe motorină.

Una peste alta, deși mașina are ceva ani și, cu siguranță, destui kilometri în bord, rămâne o variantă ideală dacă ești în căutarea unui autoturism ieftin de achiziționat, dar și ieftin de întreținut.

Golf V și VI, între clasic și sport, ideală pentru oraș

Dacă bugetul tău pentru o mașină rulată se învârte în jurul a 5.000 de euro, atunci un Golf ceva mai nou ar fi o variantă de luat în calcul, mai ales dacă vrei o mașină de oraș. În mod sigur ai remarcat în traficul urban aglomerat modelele de VW Golf 5, un autoturism extrem de popular din aceleași considerente ca "fratele" mai bătrân, Golf 4, fiabilitate și consum mic. Și modelul VI se încadrează în aceleași criterii, asta pentru că nemții de la Volkswagen au lansat și alte modele, iar noutatea supremă este un autoturism 100% electric, sub denumirea de Golf 9.

Varianta VW Golf hatchback pentru drumuri extraurbane

Da, îți poți lua Volkswagen Golf și dacă îți dorești o mașină de familie, cu care să faci mii de kilometri în afara orașului. Constructorul german s-a gândit și la această variantă, astfel că a oferit clienților versiunea hatchback pentru modelele Golf, ce oferă un spațiu interior mai mare și, mai ales, un portbagaj vizibil mai voluminos și mai încăpător, ideal pentru drumurile lungi.

Dacă ți-ai făcut o idee asupra modelului de Volkswagen Golf potrivit nevoilor tale, care se încadrează în bugetul tău și corespunde cerințelor și preferințelor proprii, atunci poți consulta oferta variată disponibilă pe LaJumate.ro, una dintre cele mai mari și importante platforme de anunțuri online de toate tipurile, inclusiv anunțuri auto, actualizate de la o oră la alta. Intră acum și găsește-ți mașina visurilor!

Tesla cumpără un teren de 300 de hectare în apropierea Berlinului, pentru construirea primei sale fabrici europene... BMW Group, al treilea an consecutiv de livrări-record pentru România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x