Antena Căutare

Airflow - Citroen DS3 se dezbraca!

Citroen DS3, arma "anti-retro" orientata impotriva legendarului MINI, se perfectioneaza. Potrivit site-ului autoweek.nl, francezii pregatesc o versiune decapotabila, folosind, se pare, chiar aceeasi reteta cu englezoaica maritata in Germania.

De la C3 Pluriel, pseudo-decapotabila care te punea sa demontezi aproape jumatate de masina pentru a te plimba sub cerul liber, iar daca incepea sa ploua era bine sa ai la indemana o umbrela, Citroen a tinut hainele pe el si n-a mai vrut sa se dezbrace.

DS3-ul insa, se pare ca i-a inspirat pe designerii si inginerii francezi. Prea multe detalii nu se cunosc, iar zvonul nu a fost inca confirmat. Totusi, surse apropiate constructorului afirma ca DS3-ul are toate sansele sa se etaleze si "topless". Nu vara aceasta, ci, cel mai probabil, in sezonul estival din 2012.

In lucru ar fi doua ipoteze. Intr-una, DS3-ul cabrio, botezat generic Airflow, ar putea merge pe ideea lui C3 Pluriel sau Fiat 500C, adica cu un pavilion semiretractabil, cu rame laterale si montanti rigizi.

Iar in cealalta, se vorbeste despre un soft-top amplu, ca cel utilizat de MINI. In acest caz insa, "anti-retro"-ul nu va mai avea aceeasi tarie, acoperisul amovibil din panza fiind principala trasatura a decapotabilelor clasice din toate timpurile.

Foto: wcf.com

Piata auto din Romania, cel mai mare declin din UE! Dacia, pe plus!... Oakley Design ia de coarne un Aventador...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x