Șoferii din România pot primi amendă de 725 de lei chiar dacă au cauciucuri de iarnă în această perioadă!

Iarna și-a intrat deja în drepturi de ceva vreme mai în toate zonele țării noastre, ceea ce ne face să știm cu toții că echiparea automobilului pe care îl conducem cu anvelope de iarnă este obligatorie.

Iarna și-a intrat deja în drepturi de ceva vreme mai în toate zonele țării noastre, ceea ce ne face să știm cu toții că echiparea automobilului pe care îl conducem cu anvelope de iarnă este obligatorie. În cazul în care ați fi prinși că nu ați făcut asta, pe lângă faptul că veți rămâne fără certificatul de înmatriculare al mașinii, mai riscați și o amendă deloc mică, scrie cars.ro.

În cazul în care este prins circulând la volanul unui automobil care este echipat cu niște anvelope cu limită legală de uzură depășită, șoferul o amendă de clasă II, adică de 4 sau 5 puncte. Asta înseamnă că va avea de plătit până la 725 de lei, ceea ce nu este deloc puțin. De asemenea, măsura complementară este de reținere a certificatului de înmatriculare.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri