Antena Căutare

Analize medicale pentru permisul de conducere, doar cu semnătură. Cât costă să fii considerat „apt” pentru a fi șofer

Dacă nu vreţi să treceţi prin cabinetul unui doctor, ca să obţineţi permisul de conducere, trebuie să plătiţi între 150 şi 200 de lei pentru avizul medical şi psihologic. Cel puţin asta promite mai multe şcoli de şoferi. Iar elevii care au trecut deja de acest pas recunosc că aşa merg lucrurile.

Dacă nu vreţi să treceţi prin cabinetul unui doctor, ca să obţineţi permisul de conducere, trebuie să plătiţi între 150 şi 200 de lei pentru avizul medical şi psihologic. Cel puţin asta promite mai multe şcoli de şoferi. Iar elevii care au trecut deja de acest pas recunosc că aşa merg lucrurile. În acest timp, autorităţile care ar trebui să supravegheze modul în care se fac aceste analize sunt de negăsit!

„Nu vă trebuie nimic, decât bani şi o copie de buletin. Doar completaţi şi nu intrăm în amănunte, da? Le trimitem noi la policlinică”, spune o secretară a unei școli de șoferi.

Multe şcoli de şoferi procedează în acest fel, mărturisesc cei care au dat bani să obţină avizul fără controlul medicului. Până şi la o simplă căutare pe internet, găsim oameni dornici să ne ajute, contra cost.

Toată lumea ştie ce se întâmplă, dar nimeni nu face nimic.

Fişa medicala este extrem de importantă. Practic, demonstrează dacă cel de la volan este în stare să conducă. Fişă trebuie semnată de medicul coordonator şi trebuie să aibă ştampila unităţii medicale, autorizată de Direcţia de Sănătate Publică. Până acum, instituţia nu a emis un punct de vedere.

De la începutul anului până în prezent, numai în Bucureşti şi Ilfov s-au obţinut aproximativ 7000 de permise de conducere.

Șoferii vor putea să plătească amenzile rutiere direct la polițist! Iată în ce condiții!... Raliul Argeșului revine în Campionatul Național! Tempestini, Porcișteanu, ”Titi” Aur ori Gârtofan, la start!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x