Căutare Live

Anunț BOMBĂ pentru toți șoferii din România. Vor putea conduce și dacă sunt prinși BĂUȚI la volan!

Anunţ important pentru şoferi! Senatorii au propus un proiect de lege prin care aceştia pot conduce şi după ce au fost prinşi băuţi la volan!

Anunţ important pentru şoferi! Senatorii au propus un proiect de lege prin care aceştia pot conduce şi după ce au fost prinşi băuţi la volan! Numai că, trebuie să îndeplinească o condiţie. Trebuie să monteze la motorul mașinii dispozitivul numit "Alcool-Stop".

Astfel, motorul maşinii va porni doar atunci când în aerul expirat de șofer nu sesizează prezența alcoolului. Restricționarea dreptului de a conduce un autovehicul pe drumurile publice se va aplica pe o perioadă de 180 de zile, spre deosebire de suspendare, care se aplică, în prezent, pentru o perioadă de 90 de zile.

Parlamentarii spun că aceasta este una dintre cele mai bune metode pentru a nu se mai urca şoferi băuţi la volan.

Te poate costa scump! Greșeala pe care o fac toți șoferii, fără să își dea seama!... Bucureştenii vor primi 9.000 de lei, dacă îşi vor duce rabla la casat! Care este condiția principală!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri