Antena Căutare

Revoltător! Cooperativa „Munca în zadar'' pe Centura Capitalei! Un grup de muncitori este filmat cu camera ascunsă cum astupă gropi pline cu apă!

În timp ce şoferii plătesc roviniete, pe Centura Capitalei gropile se repară şi nu prea. Reporterii Observator.tv au filmat imagini incredibile

Halucinant! Se întâmpla pe Centura Bucureștiului! Imagini de groază surprinse cu camera ascunsă! Doreii muncesc în silă, încercând să acopere gropi pline cu apă, iar în urma lor, roțile altor mașini distrug tot asfaltul pus! Răspunsul șocant pe care îl dau responsabilii acestui haos

În timp ce şoferii plătesc roviniete, pe Centura Capitalei gropile se repară şi nu prea. Reporterii Observator.tv au filmat imagini incredibile: o mână de muncitori de la Compania de Drumuri a încercat să astupe gropi pline cu apă. Toată acţiunea a avut loc în mers, aşa că traficul a fost paralizat zeci de minute. În urma drumarilor, asfaltul proaspăt turnat s-a sfărâmat sub roţile şoferilor. În lipsa vreunui avertisment pentru şoferi, un angajat dirijează traficul.

Confruntaţi cu imaginile, şefii de la transporturi recunosc că acţiunea este muncă în zadar.
Aceasta pare a fi exact oglinda infrastructurii din România. Cel puţin, la o primă trecere în revistă a gropilor de pe şosele. O oglindă în care, de ani buni, se reflectă şi Centura Capitalei.

Șoferii participanți la trafic au fost extrem de indignați când au văzut cooperativa ,,munca în zadar'' din care singurele victime sunt cetățenii țării care își strică mașinile pe capete și cotizează pentru aceste ,,reparații'' inutile.

Fiind întrebați dacă au văzut că munca pe care o execută inutil, angajații îşi continuă treaba de mântuială. În timp ce unul dintre ei sapă un şanţ pentru ca apa infiltrată în gropi să se scurgă, alţii supraveghează lucrarea.

Purtătorul de cuvânt CNAIR, Alin Șerbănescu explică: ,,Unde, din cauza umidităţii şi a condiţiilor meteorologice nu a rezistat plomba respectivă, se intervine din nou şi se pune o nouă plombă. E o muncă de Sisif, dar e o muncă necesară, pentru că avem de ales între a interveni şi a ameliora, pe cât se poate, în perioada asta situaţia drumurilor sau a le lăsa aşa.''

Un șofer prezent strigă ,,Suntem pe drumul cel bun! Ăsta e drumul cel bun, pe care îl plătim noi!''

Mai exact, şoferii au plătit din 2005 până în 2018 doar pe roviniete peste 11 miliarde de lei. Bani din care CNAIR spune că a făcut reparaţii, dar şi investiţii. Pe care nu toţi şoferii le văd.

Românii care și-au cumpărat mașini din Germania, Franța sau Anglia trebuie să verifice acum! Poliția atrage atenția: „Pe... Răzbunare neașteptată! Un șofer amendat pentru lipsa trusei medicale a sunat la 112 şi a reclamat că poliţiştii sunt bău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x