Antena Căutare

Astra GTC, gata sa rupa asfaltul

Drumul initiatic al unei masini de la stadiul de concept la cel de model de strada este unul lung si anevoios. Cu alte cuvinte, putine masini reusesc sa-si pastreze calitatile (estetice) prezentate initial in imaginile pe calculator, pana ajunge un produs finit, slefuit si in stare de functionare.



Daca te uiti insa la poza de mai sus, apoi te intorci la un articol din 2010 (unde erau prezentate primele imagini cu Astra GTC Concept), vei constata ca singura diferenta - dintre fantezia sangerie de acolo si modelul din poza asta - o constituie partea de jos a spoilerului fata. Si culoarea, bineinteles. Iti vine sa crezi sau nu (si noi acceptam cu greu, sa stii) asta este noul Opel Astra GTC.

Cel mai performant model al gamei Astra este si cel mai dramatic: designerii au recurs la o metoda simplista pentru a reda postura incordata a noii compacte sport de la Opel. Au folosit doar trei linii care, in curgerea lor de-a lungul caroseriei, fac din noul Astra GTC una dintre cele mai frumoase sculpturi in metal pe care ti-a fost dat sa le vezi pe o masina de talia ei.

Tot articolul, in Top Gear

VIDEO! Federer face raliuri bune. Chiar si cu un SLS Roadster... Afacerile din comertul cu autovehicule si motociclete au scazut in aprilie cu 4,7%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x