Antena Căutare

Atenţie mare, şoferi! Din 20 mai, dacă nu aveți asta în talon, Poliția va reține actele și numerele mașinii

Din 20 mai, talonul mașinii va fi suspendat automat odată cu expirarea ITP-ului. Poliţia va reţine actele și plăcuţele de înmatriculare pe loc.

Din 20 mai, talonul mașinii va fi suspendat automat odată cu expirarea ITP-ului. Poliţia va reţine actele și plăcuţele de înmatriculare pe loc.

Același lucru este valabil și dacă autoturismul a fost cumpărat sau vândut, dar nu a fost trecut pe numele noului proprietar în termen de trei luni de la înstrăinare.

Din 20.05.2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP-ul expirat, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă FĂRĂ drept de circulație, așadar nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR, conform AutoBuild.ro.

Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată/vândută dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

Lovitură pentru şoferi. Anumite categorii de mașini vor fi interzise în București. De când ar intra în vigoare legea şi ... Mașinile vechi ar putea să fie interzise în București! De când ar putea să intre în vigoare această lege...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x