Atenție mare, șoferi! ”Sunt CAPCANE pe drum. Unii oameni se joacă cu viața altora. Un furtun fusese legat dintr-o parte în cealaltă a șoselei!”

„ATENȚIE LA DRUM!!!!!!”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de o româncă, a cărei viață a fost pusă în pericol în timp ce trecea cu mașina pe raza unei localități dâmbovițene.

„ATENȚIE LA DRUM!!!!!!”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de o româncă, a cărei viață a fost pusă în pericol în timp ce trecea cu mașina pe raza unei localități dâmbovițene.

Se pare că oamenii din comună, din amuzament sau din dorința de a jefui conducătorii auto, au legat un furtun dintr-o parte a șoselei până în cealaltă. Pe timp de noapte, capcana poate fi omisă de șoferi din cauza ceții și a vizibilității reduse.

„În județul Ialomița, la câțiva km de Slobozia, pe drumul Fetești-Tăndărei, la ieșirea din localitea Progresu spre localitatea Vlădeni, sunt CAPCANE pe drum. Unii oameni se joacă cu viața altora.
Un furtun fusese legat dintr-o parte în cealalta a șoselei. Noi am fost norocoși că l-am văzut și ne-am întors să anunțăm un echipaj de poliție pe lângă care tocmai trecusem, însă după ce-am întors mașina, a apărut din cealaltă direcție un autoturism, care l-a luat din plin.
Din fericire, a scăpat cu câteva mici avarii”
, o povestit românca.

Dornică să-i dea pe față pe răufăcători, femeia s-a întors în zonă pe a „elucida” misterul.

„Cum curiozitatea era mare să vedem locul cu pricina, am hotărât să ne întoarcem pe același traseu. Așa cum ne așteptam, dovezile faptei erau neșterse. Probabil, la noapte, nesăbuiții vor repeta schema și vom auzi de noi victime. Îmi doresc ca cineva să ia MĂSURI si astfel de cazuri să fie stopate. OARE CHIAR TREBUIE SĂ SUFERE CINEVA PENTRU CA MĂSURILE ULTERIOARE SĂ FACĂ DRUMURILE MAI SIGURE??

Se pare că astfel de situații s-au mai întâlnit și în alte zone ale țării.
În urma postării, un prieten mi-a spus că a pățit același lucru, acum câteva luni, în localitatea Glodeanu-Sărat din județul Buzău. Dacă coborâți din mașină, poate să fie un mod operare al INFRACTORILOR, asemănător cu "METODA MARADONA", așa că nu lăsați mașina nesupravegheată(descuiată)!!!!”, a fost continuarea pe care șoferița a postat-o pe facebook.

Ultimele știri