Antena Căutare

ATENTIE! Nu ai pneuri de iarna? Risti sa nu fii despagubit in caz de accident!

Mare atentie! Daca nu aveti cauciucuri de iarna, e posibil sa nu fiti despagubit de catre firmele de asigurari, in cazul unui accident, indiferent de polita pe care o platiti. Fie aceasta si de tip Casco!

Mai multe societati si-au anuntat deja clientii de noile reguli. Risca sa nu primeasca banii, daca masina nu e echipata conform legii.

In cazul unui accident soldat cu o paguba de 10.000 de lei, firma de asigurari acopera mai putin de 7.000 de lei, daca soferul vinovat nu avea cauciucuri de iarna.

Acest anunt, dar si poleiul care a aparut deja pe drumuri, i-a trimis pe intarziati la depozite si magazine. Numai ca pe rafturi au ramas doar cele mai scumpe.

Unii aleg anvelope resapate, cu 15-20 % mai ieftine ca cele noi, iar altii se plang ca echiparea de iarna ii costa aproape cat masina.

Asa se face ca la service-uri nu mai sunt cozile imense de luna trecuta. La prima ninsoare, insa, telefoanele vor suna din nou la service-uri. Iar cei care nu si-au echipat inca masinile cu anvelope de iarna nu se vor mai uita la bani.

Sursa: Antena3

Abarth Punto Scorpione este limitat la 99 de exemplare... FOTO! Noul Porsche 911 Cabrio, in primele imagini oficiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x