Antena Căutare

Atenție, șoferi! O înșelătorie nouă produce pagube mari conducătorilor auto!

Atenție, șoferi! Hoții români au găsit o nouă metodă de a face bani folosind o înșelătorie ce produce pagube uriașe victimelor. 

Atenție, șoferi! Hoții români au găsit o nouă metodă de a face bani folosind o înșelătorie ce produce pagube uriașe victimelor.

Până acum, zeci de şoferi au anunţat că au fost ţintele hoţilor.

Pentru combustibilul din rezervor, o bandă de hoţi pune vieţi în pericol. Indivizii taie noaptea rezervoarele şi pot lăsa dezastru în urmă dacă benzina ia foc. Ultimul caz a fost înregistrat în Capitală.

E-o metodă de furt despre care mulţi şoferi n-au mai auzit de ani de zile. Hoţii fură combustibil din TIR-uri, din trenuri, foarte rar din autoturisme. Ca să fure, totuşi, din maşinile mici, fac pagube mari proprietarilor. Distrug pur şi simplu rezervorul unei maşini ca să îl golească.

Un bărbat a circulat doi kilometri până să-şi dea seama că maşina lui are o problemă. Omul şi-a anulat toate planurile ca să caute un alt rezervor. Spune că cel peticit nu va rezista prea mult. Un astfel de rezervor nou costă însă de la o mie de lei în sus. În funcţie de marca maşinii. De altfel, toţi şoferii păgubiţi şi-au petrecut ziua în service-uri.

Până acum, poliţiştii au înregistrat mai multe plângeri, însă nu au prins niciun suspect. Agenţii le recomandă şoferilor să-şi instaleze sisteme de alarmă pe maşini şi camere de supraveghere în parcări, pentru a-i descuraja pe hoţi.

Șoferii nu mai au scăpare! Ce schimbare uriașă pregătesc autoritățile!... Modificări la Codul Rutier: Parcarea pe trotuar va fi interzisă. Aplicarea noii legi îi revoltă pe șoferi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x