Antena Căutare

Atentie, Toyota Avensis cu girofaruri pe A2!

Toyota Romania si Inspectoratul General al Politiei Romane au anuntat demararea unui parteneriat privind siguranta traficului rutier pe Autostrada Soarelui (A2). Acesta colaborare are loc pe perioada verii, Toyota Romania punand la dispozitia sectiei de Politie Autostrazi din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane doua modele Toyota Avensis.

Daca anul trecut riscam sa vedem in oglinda retrovizoare SEAT-uri Leon Cupra sau un Mitsubishi Evolution cu girofaruri, in aceasta vara a intrat si Toyota in joc, cu doua Avensis-uri.

"Toyota este o marca responsabila, care pune mare pret pe siguranta. Avensis este o masina care fixeaza standardele in clasa sa in materie de siguranta activa si pasiva. Preocuparea comuna pentru siguranta in trafic a determinat aceasta colaborare cu Politia Rutiera. Prin punerea la dispozitie a celor doua masini, dorim sa contribuim si noi la un trafic civilizat si la scaderea numarului de accidente pe Autostrada Soarelui in aceasta vara", au declarat reprezentantii Toyota.

Cele doua limuzine Avensis puse la dispozitia Politiei dispun de echipari de varf si de motoare diesel de 2.2 D-CAT / 177 CP, respectiv 2.2 D-4D / 150 CP.

Acestea beneficiaza de revolutionara tehnologie Toyota Optimal Drive ce asigura un consum redus de combustibil, emisii scazute de CO2, fara a face compromisuri in ceea ce priveste puterea motorului si performantele de ansamblu.

Mercedes SLS AMG GT3 - fluturele mutant... Sa visam: Audi Gentleman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x