Antena Căutare

Au apărut primele imagini. Cum arată noua Dacia Sandero. Este absolut magnifică!

Dacia Sandero va fi modelată de francezi după un cunoscut model realizat de uzinele Renault. Odată cu noua ediție, calitatea va fi mai bună și prețul mai mare.

Dacia Sandero va fi modelată de francezi după un cunoscut model realizat de uzinele Renault. Odată cu noua ediție, calitatea va fi mai bună și prețul mai mare.

Cum va arăta a treia generație a uneia dintre cele mai îndrăgite mașini românești și când se va lansa. Nu știm foarte multe despre noul model de Sandero, dar au început deja să apară informații despre viitoare mașină Sandero.

Totuși, avem câteva idei despre cum ar putea arăta viitorul model al Sandero. Dacia Sandero va trece la platforma Clio 5. Asta înseamnă că Sandero III va fi similar cu Clio 5. Noua Dacia Sandero, din generația a treia, va fi tot un hatchback în cinci uși, dar va crește în dimensiuni.

Mașină românească va împrumuta mult de la Clio 5, cum ar fi echipamentele de siguranță, o mai bună izolație fonică, noi armături și, nu în ultimul rând, noile tehnologii de bord (frâna automată în caz de urgență, senzori de detectare a pietonilor și sistemul MediaNav Evo 2.0, compatibil cu Android Auto și Apple Car, scrie playtech.ro.

Noul Dacia Sandero ar trebui să aibă un preț de pornire de 11.000 de euro și să ajungă până la 20.000 de euro, în funcție de motorizare și opțiuni.

Alte autobuze și tramvaie pentru bucureșteni. Cum vor arăta noile mijloace de transport în comun de pe străzile capitale... Sfaturi pentru mentenanta masinii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x