Antena Căutare

Audi A6 ABT, versiunea cu tupeu inclus

Producatorii germani de masini nu ar trebui sa fie prea atenti la rivalii din Franta sau Japonia, pentru ca cea mai apriga concurenta vine tot din partea teutonilor. Daca orice Mercedes-Benz este ridiculizat la doua secunde de la la aparitie de catre cei de la Brabus, iar BMW nu poate decat sa priveasca la ce face Alpina cu masinile lui, cel mai nou Audi a picat deja in mainile celor de la ABT Sportsline.

Cele patru inele de pe calandru nu vor straluci mai entuziast decat pana acum, dar sub capota s-au petrecut ceva schimbari care ar putea sa te intereseze.

TDI-ul de 3,0 litri a primit un surplus de 37 CP, datorita pachetului Power, iar acum se lauda cu 282 de bidivii, care abia asteapta sa fie biciuiti.

Daca vrei mai mult, nivelul Power S duce distractia la 310 CP, iar asta nu poate veni la pachet decat cu 610 Nm.

Sa vorbim, insa, despre adevarata miza a proiectului celor de la ABT. V6-le de 3,0 litri, pe benzina, a primit 410 cai-putere. Indiferent de configuratia aleasa, oamenii de la ABT stiu ca traim tipuri in care imaginea conteaza, inainte de orice.

Asadar, cei care vor alege sa aiba un A6 total diferit, vor putea sa-si monteze bare de protectie noi, praguri profilate mai aerodinamic, jante de 19 sau de 21 de inchi, precum si un set de evacuare care va atrage toate privirile si va sparge ceva timpane. Cine mai are nevoie de un S6 acum?

Sursa: Top Gear

Audi A6 ABT, versiunea cu tupeu inclus... VIDEO! B-Max - Fordul romanesc se prezinta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x