Antena Căutare

Audi A8L: Proaspat si neinduplecat

Proaspatul Audi A8L transforma fiecare drum de zi cu zi intr-o misiune oficiala. Nu iti va fi usor sa traiesti cu un Audi A8L, trebuie sa o stii inca de pe acum.

Desi vei avea un spatiu mai mare cu 13 cm, exact acolo unde conteaza, adica la ampatament, masina ta va semana tot mai mult cu o limuzina oficiala si, daca nu esti deja un CEO, asa cum ar fi de preferat intr-o lume normala, cu siguranta vei avea porniri de dictator.

Vei incepe sa te temi de actiunea directa a razelor soarelui asupra ta, vei cere ca mancarea sa iti fie verificata de catre un agent personal, iar fiecare iesire la restaurant va fi foarte incomoda din cauza garzilor de corp.

2010/07/14//78723-lateral.jpg

Masina beneficiaza de niste imbunatatiri, iar in cazul in care te intrebi ce inseamna asta in segmentul de lux, afla ca A8L are suspensie pneumatica adaptiva, directie dinamica si un diferential sport. Oferta motorizarilor porneste de la V6-le TDI de 250 CP, pentru ca in final sa ajunga la monstrul W12, de 6,3 litri si 500 de C.P.

Asa cum era de asteptat, A8 va rasfata pasagerii din spate, oferindu-le scaune ajustabile electric, ventilate si incalzite, o consola cu climatizare pe patru zone, frigider, precum si un sistem de entertainment Bang & Olufsen. Preturile incep de la 80.000 de euro, dar chiar si cei care vor alege varianta de 137.000 de euro nu vor avea pe lista optionalelor si o coloana oficiala. Trist.

Sursa: Top Gear

Peugeot 508: Corabia franceza... FOTO / Subaru Impreza XV ia inaltime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x