Antena Căutare

Audi R8 este Toxique

Toxic. Pardon, Toxique. Acesta este numele pachetului de tuning pe care il ofera germanii de la TC Concepts pentru Audi R8. Daca esti dispus sa platesti 16.800 de Euro, vei primi mai multe acareturi din fibra de carbon pura. Daca esti mai atasat de bugetul tau decat de puritatea fibrei de carbon, pentru 9.800 de Euro vei primi pachetul realizat dintr-o combinatie de fibra de sticla si carbon.

Ce include mai exact pachetul "Toxique"? In primul rand, daca vei privi masina frontal, vei observa ca are o mutra care arata altfel in comparatie cu un model standard, deoarece TC Concepts a modificat bara de protectie.

Plimba-ti privirea pe lateral si vei vedea ca masina s-a umflat putin in aripi, a primit praguri noi si capace din carbon pentru oglinzi. In plus, tunerul a adaugat un set de jante care au dimensiuni de 20 de inci si arcuri noi pentru suspensii de la H&R.

Citeste tot articolul pe Top Gear!

Viitorul circulatiei: camera de filmat care poate capta 32 de masini in acelasi timp!... FOTO! Noul Ford Kuga, prezentat oficial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x