Antena Căutare

Aur si piele de crocodil pentru un Porsche Panamera intunecat

Pentru Porsche Panamera au aparut mai multe programe de tuning, inclusiv pentru versiunea Diesel. Chiar daca unii ar spune ca in fotografiile astea care iti pun la incercare stomacul si rezistenta retinelor se afla rezultatul unor modificari propuse de Top Car Tuning, s-ar putea sa fie vorba de altceva. Acest Porsche Panamera lasa mai degraba impresia ca a fost obtinut in bucataria lui Lucifer, intr-o zi in care cauta un leac impotriva plictiselii.

Exteriorul a fost echipat cu un pachet denumit Stingray GTR, iar componentele incluse sunt noile bare de protectie, capota redesenata cu guri de ventilatie si praguri mai ample. Pe langa setul de jante negre, in locul emblemelor standard au fost lipite unele noi, personalizate.

Pana acum, modificarile nu aduc nimic spectaculos si doar lasa impresia ca masina a cazut in cazanul cu smoala al celui mentionat ceva mai sus, iar de acolo a iesit cu niste accesorii.

Citeste tot articolul in Top Gear

VIDEO! Vezi cele mai frumoase masini de epoca!... FOTO-Spion: Vezi cum arata un VW facut pentru chinezi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x