Antena Căutare

Auto-Ipoteze / Noul Ford Focus RS, hibrid?

Noua generatie Ford Focus RS ar putea intra in "liga masinilor verzi", combinand motorul turbo de 2. 0 litri, EcoBoost, cu un agregat electric, dispus pe puntea spate.

Taxele mari pentru masinile care polueaza si trendul ascendent al pretului carburantilor i-ar putea determina pe cei de la Ford sa ia in considerare alternativa hibrida in cazul noului bolid Focus RS.

Concret, potrivit unei surse sub protectia anonimatului, specialistii se gandesc grefeze sub carapacea viitorului RS platforma hibrida "Hybrid 4", dezvoltata de cei de la Peugeot.

Astfel, propulsorul supraalimentat EcoBoost de 2.0 litri, care va fi urcat la o putere de 250 CP, va fi secondat de un motor electric, dispus pe puntea spate, care va produce si el circa 50 CP.

Rezultatul? Un RS "4x4" mai prietenos cu mediul, mai putin gurmand si, posibil, mai performant, daca avem in vedere tractiunea integrala.

Foto: Motortrend

FOTO! Design italian pentru noul SAAB 91?... VIDEO / Legende pe patru roti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x