Căutare Live

Alba Motor Challenge 2012: Peste 22 de piloti au turat motoarele

Peste 20 de motoare ambalate au tulburat ieri linistea unui colt de rai din Alba. Acolo s-a desfasurat a opta editie a raliului "Alba Motor Challenge". Pe un traseu de cativa kilometri, 22 de piloti si-au demonstrat indemanarea la volan.

La competitie s-au inscris piloti amatori si profesionisti deopotriva. Traseul de la Straja le-a dat tuturor batai de cap. Aproape 20 de viraje le-au pus la incercare indemanarea.

“Pentru mine nu a fost decat o sesiune de teste, masina fiind noua, de o saptamana adusa, speram ca din tot sufletul ca la urmatoarele etape sa venim mult mai pregatiti si sa venim mult mai sus in clasament”, a declarat Mihai Beldie.

Celelalte etape ale campionatului de raliu se vor desfasura in zonele Straja, Calnic si Daia Romana.

Ultima fita in materie de tunning: Ferrari imbracat in piele!... Spectaculos: cel mai exotic dealer auto din lume...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri