Antena Căutare

Autostrada Bucuresti-Pitesti, cel mai aglomerat drum din Romania

Autostrada Bucuresti - Pitesti a ajuns cel mai aglomerat drum din Romania. Traficul autoturismelor si al tirurilor s-a dublat in ultimii cinci ani. Este cel mai bun drum pe care soferii il au la dispozitie. Variantele ocolitoare lasa de dorit. Principalele drumuri nationale sunt deja sufocate de autovehicule. Doar autostrazile ne vor salva de un adevarat blocaj anii urmatori


Pe autostrada Bucuresti-Pitesti trec zilnic aproape 50.000 de vehicule. Cu 10.000 mai multe decat circula pe drumul national 1. Unde traficul a ajuns acum la 39 de mii de masini in fiecare zi.

S-au aglomerat si drumurile nationale spre Deva, Caracal, Craiova, Buzau, Braila, Tulcea si Giurgiu. Au ajuns sa fie traversate zilnic chiar si de 30 de mii de masini. In schimb, pe autostrada Soarelui circula zilnic numai zece mii de masini.

Studiile facute de ministerul Trasnsporturilor arata ca traficul este in crestere. Si va deveni dificil in lipsa unor trasee alternative. Pe DN1 soferii mai au o problema. La trecerea prin localitati sunt nevoiti sa reduca viteza .

Alternativa, spun si oficialii de la Ministerul Transporturilor este sa construim autostrazi.

Lamborghini vrea o masina de uz cotidian... BMW pune punctul pe X...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x