Antena Căutare

Avertizare Infotrafic: Trafic îngreunat din cauza ceţii, pe drumuri din 28 de judeţe şi în municipiul Bucureşti/ Meteorologii anunţă că ceaţa va persista în următoarele ore

Centrul Infotrafic atenţionează că, joi, traficul se desfăşoară cu dificultate pe drumuri din 28 de judeţe, din cauza ceţii. În unele locuri, vizibilitatea este redusă sub 50 de metri. Meteorologii anunţă că în unele judeţe, ceaţa va persista până joi seară.

Centrul Infotrafic anunţă că, joi, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii dense pe mai multe artere rutiere din 28 de judeţe ale ţării, respectiv Gorj, Olt, Dolj, Mehedinţi, Cluj, Covasna, Braşov, Harghita, Brăila, Ialomiţa, Argeş, Buzău, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa, Bacău, Botoşani, Suceava, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi, Vaslui, Constanţa, Tulcea, dar şi în municipiul Bucureşti.

Vizibilitatea este redusă sub 200 de metri, iar pe alocuri chiar sub 50 de metri.

De asemenea, în condiţii de ceaţă, cu vizibilitate redusă, pe alocuri, sub 100 de metri, se circulă şi pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A1 Sibiu – Deva, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, A3 Turda – Borş, A3 Ungheni – Iernut, A4 Ovidiu – Agigea şi A10 Aiud –Turda.

”Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic”, a transmis Infotrafic.

Potrivit meteorologilor, ceaţa va persista şi în următoarele ore, în unele judeţe chiar până joi seară.

Sursa : news.ro

Autostrada-Muzeu care ar trebui să lege Clujul de Zalău rămâne deocamdată la cei 8 kilometri daţi în folosinţă... Motivul pentru care posesorii de BMW iubesc atât de mult mersul pe linia de tramvai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x