Antena Căutare

Bicicleta electrica Audi poate atinge o viteza de 80 de kilometri pe ora

Audi va construi o bicicleta cu motor electric ce le va permite ciclistilor sa se deplaseze cu o viteza de pana la 80 de kilometri pe ora.

Audi e-bike Wörthersee poate fi condusa in trei feluri. Biciclistul se poate folosi doar de puterea motorului, poate pune in miscare bicicleta doar prin pedalare sau prin pedalare si utilizarea motorului deodata.

In cazul in care ciclistul pedaleaza in timp ce functioneaza si motorul electric se poate atinge o viteza de 80 de kilometri pe ora. Atunci cand motorul este singurul care pune in miscare vehiculul pe doua roti, viteza nu depaseste 49 de kilometri pe ora.

potrivit Daily Mail, bicicleta va fi insotita si de o casca ce va avea incorporata o camera video. Aceasta se poate conecta la un smartphone si transmite in direct pe internet performantele ciclistului.

Audi e-bike Wörthersee va avea si un sistem electronic de control ceea ce inseamna ca viteza va putea fi reglata si in functie de greutatea biciclistului.

Foto: Abdruck fuer Pressezwecke honora

Porsche 918 Spyder hibrid va fi scos la vanzare din 2013... Cel mai scump loc de parcare din New York costa un milion de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x