Antena Căutare

BMW aduce la Paris conceptul Active Tourer

Cel mai probabil, acest mini-MPV se ma materializa in Seria 1 GT si va rivaliza cu Mercedes Clasa B. Platforma tehnologica ascunde noua motorizare BMW, cea de 1,5 litri bi-turbo.

Ce vezi in poza de mai sus (si in galeria de mai jos) este viitorul BMW Seria 1 GT. Ehm, oarecum. Deocamdata este prezentat sub forma de concept – numit Active Tourer – asa ca e posibil ca jantele de 20 de inci si alte cateva elemente stilistice sa dispara pana ajunge pe linia de productie.

Insa, dupa spusele oficialilor, acest MPV combina „confortul si practicitatea spatiului cu performante dinamice si cu stil”. Asadar, chiar daca va scapa de unele bling-bling-uri, conceptul isi va pastra forma, liniile si, cel mai important, platforma.

Pentru ca, cu toate ca arata destul de bine, luminile se concentreaza mai mult pe platforma plug-in hibrid a lui Active Tourer. Dedesubt gasesti motorul de 1,5 litri twin-turbo, ajutat de un motor electric alimentat de baterii Li-ion. Asadar, in timp ce puterea creste undeva la 190 CP si 200 Nm (permitandu-i sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de opt secunde si sa atinga aproape 200 km/h), consumul ajunge undeva la 2,5 litri la suta de kilometri, conform declaratiei celor de la BMW, cu emisii care nu depasesc 60 g/km CO2.

Citeste mai multe despre Concept Active Tourer pe TopGear

MINI a prezentat noul Paceman... Masini fara secrete: Istoricul daunelor RCA, disponibil online pentru toti asiguratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x