Antena Căutare

BMW X6 M tunat: Delirium tremens

Abia ne revenisem dupa efectele nocive ale BMW-ului X5 M de la Mansory, cand fratele sau a aparut din senin. Tot ce stim este ca, dupa acest X6 M, lumea nu va mai fi la fel.





Pentru ca X6 M sa arate in sfarsit ca un adevarat OZN, exteriorul a primit tone de carbon, sub forma capotei si a eleronului, iar noile guri de aerisire par desprinse direct de pe fuselajul avioanelor de vanatoare.


2010/11/11//142553-8963.jpg

Pragurile laterale vor tranforma bordurile in adevarati dusmani ai dupa-amiezii, iar LED-urile garanteaza o aparitie plina de tupeu, alaturi de monstruoaele jante de 23 de inchi. Evazarile aduc un plus de autoritate, dar si o latime majorata cu 70 de mm, ideala pentru impresia vizuala, atunci cand X6 M va bloca toate oglinzile retrovizoare ale vreunui MINI.

In cazul in care te intrebi pentru ce a fost nevoie de tot acest efort, elvetienii scot asul din maneca, iepurele din joben sau orice altceva vrei tu. Cei 555 CP ai masinii s-au tranformat in 670, sub bagheta magica a Mansory, iar demarajul de la zero la 100 de km/h a ajuns acum la valoarea de 4,7 secunde. Va scuipa flacari si nu se va opri decat pana la 300 de km/h, ceea ce e bine.

Astfel, va disparea repede din peisaj, iar noi ne vom recapata cele cinci simturi. Daca in lumea masinilor ar exista pornografie, X6-le M preparat de elvetieni ar fi cel mai scump superstar din industrie.

Citeste topgear.ro

VIDEO! Noi tipuri de carburanti auto in UE, de la 1 ianuarie... Jaguar lanseaza conceptul C-X75...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x