Căutare Live

Bogatii au inlocuit masinile scumpe cu... biciclete de lux

Barbatii cu venituri mari, care vor sa-si etaleze statutul social, nu mai recurg in acest sens doar la masini sport foarte scumpe, ci si la biciclete de lux.

Potrivit Daily Mail, barbatii bogati din Marea Britanie isi impresioneaza prietenii cu bicicletele de zeci de mii de lire pe care le cumpara.

Desi nu au puterea unui Ferrari si aspectul unui Porsche, bicicletele de lux cu preturi de peste 10.000 de lire au inceput sa se vanda foarte bine in Marea Britanie.

Unul dintre cele mai scumpe modele de pe piata a fost creat de echipa de Formula 1 McLaren, printre ai carei piloti se numara Jenson Button si Lewis Hamilton.

Bicicleta a fost creata in colaborare cu o companie americana si se numeste S-Works McClaren Venge. Costul acesteia atinge 12.000 de lire, dar nu duce lipsa de cumparatori.

Foto: Daily Mail

Englezii lucreaza deja la primul sistem de sosele aeriene... Un fel de BMW Isetta modern...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri