Antena Căutare

Care este cel mai bun BMW M5 din istorie?

Intotdeauna ne-am pus intrebarea asta, dar niciodata nu am putut raspunde. Niciodata pana cand le-am condus pe toate, adica. Iata inca un lucru la care a fost bun evenimentul aniversar 40 de ani de M.

Am sughitat multa vreme dupa ce-am postat un rezumat al povestii noastre exclusive de la aniversarea a 40 de ani de M. Dar acum mi-am revenit si am inceput sa-mi raspund la intrebarile eterne ale copilariei. Prima din ele: care este cel mai bun M5 din istorie? Hai sa le luam pe rand:

M5 E28 este masina care a inceput, de fapt, revolutia super-limuzinelor. Cand s-a lansat in 1985, avea 281 de cai, ceea ce era atunci aproape la fel de incredibil cum a fost anul asta saltul lui Felix. Facea 0-100 km/h in 6,2 secunde si avea doar putin peste 1.400 kg...

N-am de unde sa stiu cum se simtea masina asta in 1985 (aveam vreo 4 ani pe-atunci), dar stiu ca in 2012, cand am condus-o pe asta rosie, mi s-a parut rea. Senzatiile la acceleratie sunt comparabile cu ale unui Golf GTI din zilele noastre, cu singura diferenta ca te aproape gol. Geamurile par subtiri si montantii scobitori.

Masina asta are o importanta colosală si in istoria BMW si in istoria M, iar daca nu l-ati vazut pe Chris Harris vorbind despre asta, merita sa dati un click aici.

Citeste in continuare pe TopGear.ro

EDITORIAL: Poluarea masinilor, de la taxa la timbru pe fum... TopGear Exclusiv: Lansarea Porsche Carrera 4/4S, ziua I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x