Antena Căutare

Vezi preturile pentru masinile din gama Dacia Dokker!

Gama de autovehicule Dacia Dokker, lansata marti in Romania, va fi disponibila pe piata autohtona la preturi cuprinse intre 8.700 euro si 13.600 de euro, cu TVA.

Modelul Dacia Dokker dispune de trei nivele de echipare - Basic, Ambiance si Laureate, iar preturile variaza intre 9.000 de euro (TVA inclus) pentru Dokker Ambiance, echipat cu motorul pe benzina 1.6 MPI de 85 CP, si 13.600 de euro (TVA inclus) pentru varianta Dokker Laureate, echipat cu motorul diesel 1.5 dCI de 90 CP, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, directorul de marketing al Dacia, Mihai Bordeanu.

Dokker Van beneficiaza de doua nivele de echipare - Basic si Ambiance - si dispune de aceleasi motorizari ca in cazul modelului Dokker, avand preturi cuprinse intre 8.700 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Basic si 11.500 de euro in cazul versiunii Laureate cu motorizare diesel de 90 CP.

Tinand cont ca Dokker se adreseaza si persoanelor juridice, pentru utilizare in scop profesional, preturile fara TVA, intre 7.000 de euro si 9.300 de euro, reprezinta o oferta imbatabila pentru clientii aflati in cautarea unei utilitare robuste si cu o foarte buna capacitate de incarcare, sustin reprezentantii Dacia.

Modelele Dokker pot fi comandate in Romania incepand de miercuri, iar operatiunile de promovare in reteaua Dacia incep joi, a precizat Bordeanu.

El a adaugat ca Dacia revine in forta pe piata utilitarelor cu Dokker, unde isi propune sa fie lider cu o cota de piata de 25%, chiar daca volumele de vanzari vor fi mai mici decat in 2011 .

Directorul comercial al Dacia, Rhomas Dubruel, a precizat ca Dokker este fabricat la uzina din Tanger (Maroc), cu contributia centrului de inginerie Renault din Romania si a furnizorilor din Romania, iar modelul nu va fi fabricat la uzina din Pitesti, pentru ca nu exista capacitate suficienta de productie.

Dubruel a mai spus ca aceasta gama de utilitare Dacia permite grupului Renault sa ajunga la clienti care nu ar putea fi tintiti cu gama de utilitare Renault, in special clientii care se indreptau spre vehicule second-hand.

Cele mai noi modele ale gamei Dacia vor fi vedetele unei operatiuni speciale de lansare, intitulata 'Zilele Dokker', care se va derula in perioada 20 - 28 septembrie.

Destinat unei utilizari mixte (atat in scop personal cat si in scop profesional), Dacia Dokker este propus cu patru versiuni de motorizare: doua propulsoare pe benzina, printre care noul motor TCe de 1,2 litri si 115 CP si doua motoare diesel de 75 CP si 90 CP.

Citeste si Income Magazine!

FOTO: Dacia

Dacia lanseaza modelele Dokker si Dokker Van... Iata primele imagini cu viitorul supercar McLaren: P1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x