Antena Căutare

Cât costă un tractor Universal 650 la mâna a doua

Preferat de românii agricultori, în special din zona de sud a țării, tractorul Universal 650 este prezent pe piața autovehiculelor agricole. Pe site-urile de anunțuri auto se găsesc la prețuri variate, de la puțin peste 1.000 de euro până la câteva zeci de mii de euro, pentru cele mai noi, care vin echipate și cu alte accesorii.

Preferat de românii agricultori, în special din zona de sud a țării, tractorul Universal 650 este prezent pe piața autovehiculelor agricole. Pe site-urile de anunțuri auto se găsesc la prețuri variate, de la puțin peste 1.000 de euro până la câteva zeci de mii de euro, pentru cele mai noi, care vin echipate și cu alte accesorii.

De exemplu, teleormănenii, cunoscuți pentru profucțiile lor agricole din acea zonă, preferă aceste tractoare pentru că găsesc piese de schimb pentru acest utialaj, iar prețul lor este considerabil mai mic decât cele ale tractoarelor străine. Tractoarele Universal U650 se vând în această zonă atât de bine pentru că și-au câștigat renumele de utilaje durabile și fiabile, care pot fi achiziționate cu un buget moderat, dar și reparate fără a investi o avere.

Tractoare U650 second-hand cu prețuri de la 1.500 de euro

Pe piața utilajelor agricole second hand se găsesc numeroase oferte de astfel de tractoare de vânzare. Prețul mic și faptul că poate fi folosit la mai multe munci ale câmpului, în funcție de nevoile agricultorilor, îl face atât de popular.

La o simplă căutare pe site-urile de anuțuri auto vei găsi utilajul cu prețuri care variază în funcție de starea tehnică, dar și anul de fabricație sau de accesoriile cu care vine însoțit.

Cel mai ieftin tractor u650 costă 1.400 de euro. Utilajul agricol este din 1995 are nevoie de câteva reparații. Aproape toate utilajele scoase la vânzare pe internet sunt în stare bună de funcționare și prețul lor pornește de la 2.000 de euro și crește în funcție de vechime. Cel mai scump tractor se vinde la prețul de 14.000 de euro și are incluse accesorii precum remorcă, semănătoare, plug, grapă cu discuri și altele necesare muncii terenurilor agricole. Pentru Tractorul Universal U650 fabricat în județul Brașov vei scoate între 5.000 – 6.000 de euro, cele mai multe oferte disponibile la vânzare fiind la aceste prețuri.

Tractorul Universal 650, preferat în lucrările agricole mici și medii

Utilajul și-a dovedit fiabilitatea de-a lungul timpului, motiv pentru care agricultorii cu culture ceva mai restrănse îl preferă în detrimentul utilajelor moderne și mult mai costisitoare, atât la achiziționare, cât și la întreținere.

Este ideal pentru lucrările agricole mici și medii, astfel că cei care nu mai foarte multe hectare își fac treaba cu Universal 650 care încă se cumpără și se vinde în România.

Uzina Tractorul din Brașov și-a reluat pentru o vreme producția, utilajele care ies din fabrica românească fiind destinate exclusiv pentru export. Teleorman sunt prezente și fac mai ușoară munca agricultorilor din zona de sud a României și din toată țara.

Ridicarea mașinilor parcate la întâmplare, amânată! Avocatul Poporului contestă decizia: ”Nu poate fi dispusă de polițiș... La ce folosesc românii remorcile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x