Antena Căutare

Ce înseamnă siguranța de top pentru mașinile chiriașilor tăi

Dacă îți propui pentru 2018 ridicarea unei noi clădiri de birou și vrei ca viitorii tăi chiriași să fie atrași de oferta imobiliară pe care o pui la dispoziție, atunci trebuie să ții cont de un aspect foarte important: locurile de parcare.

Ce înseamnă siguranța de top pentru mașinile chiriașilor tăi
| Pixebay

Dacă îți propui pentru 2018 ridicarea unei noi clădiri de birou și vrei ca viitorii tăi chiriași să fie atrași de oferta imobiliară pe care o pui la dispoziție, atunci trebuie să ții cont de un aspect foarte important: locurile de parcare.

Despre importanța acestora și ce înseamnă “siguranță”, atunci când aducem în discuție problema parcărilor vom vorbi în rândurile acestui articol, pentru că acest diferențiator face diferența între o clădire de birouri modernă și restul de spații office disponibile. De la un număr cât mai mare de locuri de parcare la monitorizarea video, de la lifturi auto performante la găsirea cât mai rapidă a unui loc liber, proprietarii clădirilor de birouri trebuie să își facă foarte bine temele, înainte de a demara un nou proiect imobiliar.

Lifturile pentru mașini

Siguranța de top pentru mașinile viitorilor chiriași presupune, înainte de toate, un spațiu amenajat după ultimele standarde, în care oamenii își pot parca autoturismele fără probleme. Iar cum problemele se termină acolo unde tehnologia de top intervine, un lift auto performant simplifică ideea de spațiu într-o parcare. Aceste sisteme sunt ușor de utilizat, chiar și prin telecomandă, de aceea, chiriașii tăi vor resimți din plin confortul și siguranța pe care un lift pentru mașini le aduce în clădirea ta de birouri.

Monitorizare video

Cei care vin cu mașinile la birou trebuie să fie siguri ca aceștia sunt în permanență ferite de absolut orice pericol: furturi, accidente minore sau alte situații neprevăzute. Așa că un sistem de monitorizare video este potrivit pentru parcarea clădirii tale de birouri, oferind un control excelent asupra întregii activități din parcare. Mai mult decât atât, camerele video pot reprezenta un ajutor de bun augur pentru organele abilitate, în cazul în care un eveniment nefericit se întâmplă totuși în acest perimetru. Cu cât mai multe camere cu atât mai bine, pentru că nimic nu se compară cu ochiul vigilent al unui sistem performant CCTV.

Suficiente locuri de parcare

Foarte mulți dezvoltatori imobiliari promit locuri de parcare pentru absolut toată lumea, în cataloagele lor de prezentare. Din păcate, realitatea este cu totul alta, iar viitorii chiriași ajungă să se confrunte cu o lipsă a spațiilor adecvate autoturismelor, o problemă de care trebuie să se lovească în fiecare zi. O siguranță de top pentru mașinile chiriașilor presupune și un număr adecvat de locuri de parcare, de aceea, echipa de arhitecți cu care vei lucra are o sarcină nu tocmai ușoară: găsirea unei soluții eficiente pentru o parcare smart, menită să găzduiască autoturismele de serviciu, cât și cele personale.

Iată 3 aspecte deosebit de importante de care fiecare dezvoltator imobiliar trebuie să țină cont, în privința parcărilor, înainte de a demara un nou proiect imobiliar: suficiente locuri de parcare, sisteme auto smart ( lifturi auto ), monitorizare video pentru absolut fiecare colț al parcării. Importanța prezenței acestor facilități garantează o siguranță sporită a mașinilor tuturor angajaților, adică o rată de absorbție mult mai ridicată a viitorilor chiriași. Transportul la birou este un lucru deosebit de imporant și fiecare angajat preferă o situație rapidă, comoda și eficiență de deplasare, ce presupune de cele mai multe ori, găsirea unui loc de parcare sigur, în imediata apropiere a locului său de muncă.



Toţi ŞOFERII trebuie să ştie asta! Cum poţi să primeşti despăgubiri dacă ţi-ai găsit maşina lovită în parcare... Anunț important pentru șoferi! Toate mașinile vor fi obligate să aibă asta. Sistemul e obligatoriu chiar de această lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x