Antena Căutare

Ce prețuri va avea noul BMW M5 pentru România

Noul BMW M5 va putea fi comandat şi în România, lansarea este anunțată pentru primul trimestrul al anului viitor.

Noul BMW M5 va putea fi comandat şi în România, lansarea este anunțată pentru primul trimestrul al anului viitor.

Preţul de bază al noului model este de 100.300 Euro fără TVA (119.357 Euro cu TVA inclus).

Uzina BMW Group din Dingolfing a început recent producţia de serie a celei de-a şasea generaţii BMW M5. Disponibil în premieră, sistemul de tracţiune integrală M xDrive asigură performanţe dinamice superioare, dar şi un control mai bun în utlizarea cotidiană.

Noul autoturism marca BMW ajunge astfel pe prima poziţie în topul celor mai rapide modele BMW, cu o acceleraţie 0-200 km/h în 11,1 secunde, o performanţă la nivel de supercar.

Noul BMW M5 va putea fi comandat şi în România, cu lansarea anunţată pentru primul trimestrul al anului viitor. Preţul de bază al noului model este de 100.300 Euro fără TVA (119357 Euro cu TVA inclus). Echiparea de bază este foarte bogată și include un sistem de navigaţie, head-up display cu funcţii speciale M, faruri LED sau piele de cea mai bună calitate.

Noul BMW M5 dispune şi de o gamă largă de echipamente opţionale care asigură un nivel de confort demn de un sedan din segmentul superior: sistem de sunet Bowers and Wilikins cu membrane de diamant, control cu gesturi sau Sistem entertainment Professional pentru locurile din spate, cu ecrane de 10,2”. Între 2011 şi 2016, la Dingolfing au fost produse în jur de 20.000 de automobile din generaţia precedentă de BMW M5, care ulterior au fost livrate clienţilor din întreaga lume. O cerere deosebită pentru acest model vine în special din SUA, Marea Britanie şi Germania.

Ești un iubitor al mărcii BMW? Intră pe CarZZ.ro și răsfoiește cele peste 6.000 de oferte cu mașini BMW scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x