Ce se întâmplă cu șoferii care au ITP-ul expirat! Amenda este usturătoare!

 

Cu patru zile înainte de a intra în vigoare noile reguli pentru şoferi, autorităţile au tras un ultim semnal de alarmă. Începând cu data de 20 mai, conducătorii auto cărora le expiră Inspecţia Tehnică Periodică se vor trezi într-o situație complicată!

Se lucrează la foc continuu în aceste zile în service-urile din întreaga ţară. Până pe 20 mai, maşinile trebuie să fie gata.

Se lucrează la foc continuu în aceste zile în service-urile din întreaga ţară. Până pe 20 mai, maşinile trebuie să fie gata.

Practic, atunci șoferii care vor figura cu ITP-ul expirat automat vor figura și cu înmatricularea suspendată. Dacă sunt prinși în trafic, atunci vor rămâne fără plăcuțele de înmatriculare și se vor alege și cu o amendă serioasă: 2.950 de lei.

 

Pentru a intra în legalitate, veţi fi nevoiţi să vă faceţi un nou ITP.

Vizaţi de noile schimbări sunt şi cei care îşi cumpără o maşină la mâna a doua. Dacă vreme de 90 de zile noul proprietar nu o transcrie pe numele lui, atunci înmatricularea va fi suspendată. Se evită, astfel, situaţiile absurde în care şoferii primesc amenzi pentru roviniete chiar şi după ce îşi vând autoturismele.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe despre acest subiect!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe