Antena Căutare

Lovitură pentru șoferi! Ce se întâmplă cu taxa auto și ce decizie a luat Guvernul

Lovitură grea pentru toți șoferii români care așteaptă să primească înapoi banii dați pe taxa auto! Guvernul a anunțat ce decizie a luat!

Lovitură grea pentru toți șoferii români care așteaptă să primească înapoi banii dați pe taxa auto! Guvernul a anunțat ce decizie a luat!

Anul va începe cu o revoluţie financiară. Ordonanţa de urgenţă intens contestată de mediul de afaceri a fost publicată azi în Monitorul Oficial.

În trei zile vom vedea primele efecte. Taxe crescute, măriri de accize, plafonări de preţuri. Vin veşti şi mai rele pentru şoferii care mai au de recuperat bani de la stat, pentru taxa auto!

Potrivit informațiilor oferite de presă, perioada de restituire a fostelor taxe auto (taxa specială, taxa pe poluare și taxa pentru emisiile poluante) se prelungește până în iunie 2019, potrivit unui proiect de act normativ pus în dezbatere și adoptat deja, deși termenul inițial era preconizat pentru sfârșitul anului 2018.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Șoferii scapă de drumuri și cozi! De la 1 ianurie, toate amenzile vor putea fi plătite online, cu o condiție... Pericol URIAȘ pentru ȘOFERI! Un fenomen bizar a produs haos în Capitală! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x