Antena Căutare

Ce zice presa străină despre cea mai nouă mașină Dacia. Reacțiile sunt surprinzătoare pentru România

La finele anului trecut, francezii de la Renault au făcut publice primele fotografii cu noul model Dacia Duster, a doua generație de SUV-uri produse de uzina de la Mioveni.

La finele anului trecut, francezii de la Renault au făcut publice primele fotografii cu noul model Dacia Duster, a doua generație de SUV-uri produse de uzina de la Mioveni.

Iar presa din Occident nu a trecut cu vederea apariția noului Duster.

Modificările la Dacia Duster au fost majore. Noul model are blocuri optice cu un design nou, un scut cromat în față și o capotă restilizată. Jurnaliștii auto din Occident au primit cu încântare noile schimbări ale designerilor Dacia.

Lista celor mai tari telefoane recomandate de Google a fost dezvăluită. Lovitură pentru un mare producător de telefoane

Au fost și câteva voci nemulțumite de consumul versiunii de 1,2 litri, dar, per total, schimbarea a fost bine primită pe piața auto civilizată. Ți-am adunat câteva recenzii din presa internațională, ca să știi la ce să te aștepți.

Vezi ce i-a făcut pe jurnaliștii străini să iubească mașina românească

Trucul pe care toți românii care vânează mașini second hand ar trebui să-l știe... Curiozitatea care pune în dificultate mereu șoferii: cât de utilă e camera când parchezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x