Antena Căutare

Cel mai scump Lamborghini din lume este placat cu aur, platina si diamante!

Cel mai scump Lamborghini Aventador LP 700-4 - fabricat din aur pur, platina si diamante - a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii autoturismului spera sa poata obtine 7,3 milioane de dolari in urma tranzactiei

Automobilul este nominalizat la patru categorii in Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai scumpa masina, cel mai scump logo si singura masina construita din 500 de kilograme de aur si exista, momentan, doar in varianta redusa la scara de 1:8. Atunci cand va aparea un cumparator, ea va fi fabricata in marime reala, nu inainte insa ca acesta sa achite un avans. Viitorul proprietar va putea sa opteze pentru unele modificari de design si finisaj.

Modelul din aur Lamborghini Aventador LP 700-4 a fost proiectat de inginerul german Robert Gulpen, care in ultimii 12 ani s-a specializat in inventarea automobilelor din clasa "super-lux", cu utilizarea de metale si pietre pretioase.

Corpul masinii este realizat din fibre de carbon, acoperite de aur pur si finisaje de platina. Farurile si tapiteria scaunelor sunt incrustate cu 700 de diamante de cea mai inalta calitate. Diamante sunt montate chiar si in becurile din interiorul masinii.

Dupa Dubai, Lamborghini din aur va fi expus la Abu Dhabi, iar, in noiembrie, va lua parte la Dubai International Motor Show.

Foto: motorauthority.com


Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x