Antena Căutare

Cele mai ieftine tractoare de vânzare pe internet în Romania: Top 3 tractoare

Afacerile în agricultură au luat un avânt considerabil în ultimii ani, iar proiectele prin care fermierii accesează fonduri europene pentru achiziționarea utilajelor moderne sunt luate în considerare tot mai des de antreprenorii agricoli. Un business profitabil în acest domeniu presupune investiții în echipamente, iar aceste sunt alese în funcție de terenul pe care îl deții, lucrările pe care le efectuezi, dar și buget. Cel mai întâlnit utilaj agricol este tractorul, iar oferta de tractoare de vânzare de pe piață este una variată.

Afacerile în agricultură au luat un avânt considerabil în ultimii ani, iar proiectele prin care fermierii accesează fonduri europene pentru achiziționarea utilajelor moderne sunt luate în considerare tot mai des de antreprenorii agricoli. Un business profitabil în acest domeniu presupune investiții în echipamente, iar acestea sunt alese în funcție de terenul pe care îl deții, de lucrările pe care le efectuezi și de buget. Cel mai întâlnit utilaj agricol este tractorul, iar oferta de tractoare de vânzare de pe piață este una variată.

Dacă ești la început, ai un teren arabil relativ mic sau poate vrei doar să lucrezi o grădină, poți opta pentru un utilaj la mâna a doua. Pe site-urile de internet, tractoare de vânzare ieftine se găsesc de la 1.000 – 2.000 de euro, prețuri potrivite pentru antreprenorii care au un buget de investiție limitat.

Tractoare de vânzare ieftine. U650, cel mai mic preț

Achiziționarea unui tractor se face după o evaluare precisă a necesităților. Dimensiunea terenului cultivat, operațiunile pe care le vei întreprinde cu ajutorul utilajului, dar și tipul de teren și zona în care se află. Zonele de deal și de munte, de exemplu, unde terenurile sunt mai accidentate, necesită un utilaj mult mai puternic decât regiunile cu câmpie.

Cele mai ieftine tractoare sunt utile celor care caută să-și lucreze pământul care se întinde pe o suprafață mică și nu au nevoie de un utilaj puternic. Un tractor cu 25 de cai putere se vinde la mâna a doua cu prețuri cuprinse între 1.000 și 3.000 de euro.

Oferta de pe piață abundă și de tractoare de vânzare U650, utilajul universal 100% românesc. Mașinăria are marele avantaj, pe lângă prețul foarte mic, de a putea fi folosită la toate tipurile de lucrări agricole, arat, discuit, semănat, lucrări de întreținere a culturilor, cosit sau transport. Cel mai ieftin U650 costă aproximativ 1.000 de euro și cei mai mulți fermieri caută acest model pentru că este fiabil, iar piesele de schimb au costuri reduse, comparative cu celelalte firme producătoare de utilaje agricole.

Tractoarele Belarus, oferte ieftine pe internet

Variantele mai ieftine pentru achiziționarea unui tractor pentru fermierii la început de drum și cu buget mic sunt tractoarele Belarus. Cu un consum foarte mic, acestea se vând cu câteva mii de euro, la mâna a doua si, la fel ca tractorul u650, are marele avantaj că este ieftin de întreținut, atât la revizii, cât și la consumabile și piese de shimb.

1.000 de lei este oferta celui mai ieftin tractor Belarus, disponibil în acest moment pe internet. Utilajul este functional și nu necesită reparații majore, spune proprietarul actual în anunțul de vânzare. Cele care au anul de fabricație ceva mai nou au un preț mai ridicat, care poate ajunge și până la 5.000 de euro, în funcție de accesoriile cu care vine la pachet, de tip costitoare, freză sau

De ce tractor ai nevoie pentru un teren de 15 hectare

Care este utilajul potrivit pentru un teren de 15 hectare? Ce putere trebuie să aibă și la cât se ridică prețul? Un tractor de 50 de cai putere va fi suficient pentru a lucre un astfel de pământ. Specialiștii spun că, în general, terenurile agricole de dimensiuni mai mari de 50 de hectare, necesită achiziționarea unui tractor cu o putere ridicată sau mai multe utilaje pentru o și mai mare productivitate. De exemplu, un tractor mic, produs de Carraro, de 55cp, în stare bună de funcționare, nefolosit în România și adus recent din afară, costă 2.450 de euro, pe LaJumate.ro. Întră și tu pe platforma cu cele mai multe anunturi de vânzare din România și găsești oferta de tractoare și utilaje agricole, actualizată zilnic. Găsești peste 3.000 de anunțuri din care poți alege în funcție de nevoile tale și de bugetul de care dispui.

Cum să-ți alegi tractorul potrivit pentru sezonul agricol 2019, în funcție de nevoi... Echipamente și accesorii de care ai nevoie într-un service auto mobil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x