Antena Căutare

Cele mai in voga modele de masini si motoare, prezentate la Salonul Auto Bucuresti

Au fost prezentate la salonul auto de la Paris, acum le vedem si la noi. Cele mai in voga modele de autoturisme, vehicule electrice si motociclete pot fi admirate indeaproape la Bucuresti.

Seria premierelor a fost deschisa, inca de dimineata, de constructorul japonez Honda. La doar o saptamana dupa lansarea de la Paris, noul CR-V a ajuns si in Romania.

Direct de la Paris si tot din clasa SUV a ajuns in tara noastra si noul Hyundai Santa Fe, in care constructorul si-a pus mari sperante. Si suedezii de la Volvo mizeaza tot pe un model nou, V40 care ofera protectie maxima pentru pietoni. In urma unui impact cu un pieton capota masinii se declanseaza, iar din spatele ei iese un airbag care acopera 75% din parbriz.

Si protectia mediului a devenit o prioritate. Soferii care vor sa circule eco aleg masini electrice, asa cum este Opel Ampera. Mai ales daca dotarile ii ofera autonomie extinsa.

Premiere exista si in cazul masinilor hybrid. Peugeot 3008 este singura masina din lume care are atat un motor electric, cat si unul diesel. Impreuna, cele doua motoare livreaza 200 de cai putere.

Masinile nepoluante i-au atras atentia si premierului Victor Ponta, aflat in vizita la salonul auto.

"Sa facem un declic la oameni. Sa le explicam ca e bine hybrid, e bine electric, e bine eco", a spus Ponta.

Mai putin impresionat de masinile prezentate a fost omul de afaceri Ion Tiriac.

"Le am cam pe toate, ce Dumnezeu sa ma mai atraga?! Am incercat sa merg in doua in acelasi timp si n-am reusit", a spus Tiriac.

Targul este deschis in fiecare zi, pana pe 28 octombrie

Taxa auto se modifica din nou! Va fi calculata in functie de gradul de poluare al vehiculului... TopGear: curs de pilotaj moto cu Amckart Racing Team...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x