Căutare Live

Cele mai spectaculoase mașini de lux, fotografiate la o paradă impresionantă

Ziua Lamborghini a fost sărbătorită recent în Japonia, iar evenimentul a adus laolaltă o mulțime de mașini de lux ale producătorului, atât clasice cât și moderne.

Ziua Lamborghini a fost sărbătorită recent în Japonia, iar evenimentul a adus laolaltă o mulțime de mașini de lux ale producătorului, atât clasice cât și moderne.

Japonezii au avut parte de o mulțime de evenimente auto luna aceasta, începând cu Nicole Racing Days și continuând cu La Festa Mille Miglia și Al 70-lea Raliu Aniversar Ferrari, însă lucrurile n-au ajuns la final.

Secretul pe care Samsung nu vrea sa-l afli niciodata. Cum a ajuns sa faca telefoane

În ultimii trei ani, Lamborghini Japan a sărbătorit prezența brandului în această țară, iar anul acesta evenimentul a fost unul special, deoarece marchează 50 de ani de Lamborghini în Japonia. Astfel, au ajuns la întâlnire mai bine de 100 de mașini de lux.

Filmele de neratat care te vor pune pe gânduri

Poate că pare surpinzător, dar Japonia este a doua piață ca mărime pentru companie, după SUA. Pentru a sărbători evenimentul, producătorul de automobile a anunțat și o ediție limitată de cinci Aventador S Roadster pentru japonezi.

Vezi aici cele mai bune fotografii cu mașinile Lamborghini de lux

Șoferii bucureșteni primesc, în sfârșit, și o veste bună! Anul viitor încep lucrările la mai multe parcări din Capitală!... Veste catastrofală pentru ȘOFERI. Zile de coșmar pentru mulți conducători auto!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri