Chevrolet Camaro ZL1, decapitat

General Motors a anuntat planurile de a-l introduce pe piata la sfarsitul anului urmator sau la inceputul anului 2013 pe unul dintre cele mai puternice modele decapotabile de serie din istoria companiei, adica pe turbatul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible.

Acesta va avea un motor V8 de 6.2 litri care va elibera 580 CP si 754 Nm cuplu. Cei de la Chevrolet il arunca in lupta pe Camaro Convertible in categoria grea, alaturi de mai multi jucatori importanti.

Ei sunt atat de increzatori in decapotabila pe care o vor lansa, incat au spus inca de pe acum ca ″are suficienta putere ca sa depaseasca mai multe decapotabile emblematice cu patru locuri, cum ar fi Aston Martin DB9 cu 470 CP si Porsche 911 Turbo cu 530 CP″.

Daca va fi asa sau nu, ramane de vazut. Totusi, pe lista ar mai putea fi adaugati inca doi concurenti nemilosi, de exemplu: Mercedes-Benz SL63 AMG cu 518 CP si 630 Nm sau...

Citeste tot articolul in Top Gear

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri