Antena Căutare

Chevrolet, la IAA: Reincarnarea legendarului Camaro si un nou model de top

Cea de-a patra marca auto din lume se afla intr-o continua evolutie, iar acest lucru este reflectat si de standul Chevrolet de la cea de-a 64-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt (IAA). Printre autovehiculele prezentate se vor numara mult asteptatul Camaro, noul Malibu, conceptele Miray roadster si Colorado Rally. Iar din punct de vedere tehnic, toti ochii vor fi pe noul motor turbo-diesel de 1.3 litri, disponibil pentru modelul Aveo.

Ajuns la cea de-a cincea generatie, noul Chevrolet Camaro este o adevarata legenda pe patru roti, al carui V8 puternic este egalat doar de un design-ul unic, modern si usor spartan.

2011/09/09/372289-ajuns-la-cea-de-a-ci.jpg

Modelele Camaro Coupe si decapotabila vor fi disponibile in Europa din septembrie 2011, la preturi incepand de la 38.990 de euro (coupe), respectiv 43.990 (decapotabila). Preturile sunt valabile pentru piata germana.

Pentru "muritorii mai de rand" insa, premiera principala va fi cea a noului Malibu, deoarece acesta va deveni modelul de top al Chevrolet in Europa, incepand cu 2012. Malibu prezinta un design exterior inovator si elegant si este echipat cu motoare puternice, diesel de 2.0 litri si pe benzina, de 2.4 litri.

Modelul Malibu va reprezenta o alternativa interesanta in segmentul de piata al autovehiculelor sedan de dimensiuni medii, precum Ford Mondeo, Volkswagen Passat sau Opel Insignia.

In acelasi timp, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, vor fi prezentate, in premiera in Europa, si doua prototipuri foarte interesante: Chevrolet Miray roadster si Colorado Rally, o camioneta proiectata pentru cei dornici de aventura. Ambele autovehicule fac un pas in viitor in cadrul segmentelor lor de piata, insa valorifica creativitatea si limbajul de design specific marcii Chevrolet.

Asa cum am anuntat la inceputul materialului, Chevrolet va prezenta la Frankfurt si noul motor turbo-diesel de 1.3 l pentru modelul Aveo. Varianta "Eco", de 95 CP, are emisii de CO2 de 95 g/km, iar varianta de 75 CP propulseaza cel mai eficient sedan din Europa din punct de vedere al consumului.

Test-Drive: Ford Focus Wagon, economie pe sosea... FOTO! BMW Seria 1 M si Seria 6 Cabrio, tunate de AC Schnitzer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x