Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Chevrolet va lansa luna viitoare in Romania modelul Camaro

Potrivit oficialilor Chevrolet Central and Eastern Europe, pretul exact al Camaro va fi anuntat la lansarea oficiala. In Germania, modelul Camaro 6,2 V8, de 432 CP, costa de la 38.990 de euro, inclusiv TVA, in varianta Coupe, si 43.990 de euro pentru Cabrio.

Camaro

Camaro cu motorizarea 6,2 V8 are un consum de 20,9 litri/100 km in regim urban, 10,2 litri/100 km extra si 14,1 litri/100 km in regim mixt. Viteza maxima este limitata la 250 km/ora si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,2 secunde.

Oficialii Chevrolet Central and Eastern Europe au precizat pentru Fin.ro ca, in contextul actual al pietei auto locale, nu pot estima un volum al vanzarilor in primul an de la lansarea Camaro in Romania. Asta cu atat mai mult cu cat este primul muscle car american importat in mod oficial in Romania, iar reactia pietei nu poate fi anticipata, au adaugat sursele citate.

Pentru 2012, Chevrolet pregateste lansarea in Europa a modelului Malibu, „fratele american" al lui Opel Insignia. In privinta modelului Chevrolet Corvette - a alta legenda a constructorului american - oficialii companiei au declarat pentru Fin.ro ca deocamdata acesta nu a fost anuntat pentru piata romaneasca. Corvette se comercializeaza deja in cateva state din vestul Europei.

Chevrolet este parte a grupului american General Motors, care mai detine, printre altele, Opel, Cadillac, GMC si Buick.

Citeste tot articolul pe Financiarul!

Recomandari