Cinci mașini pe care le poți conduce fără permis

 

În prezent, mașinile care pot fi conduse fără permis se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în țările dezvoltate. 

Deși probabil în România nu sunt foarte populare, acele mașini care pot fi conduse fără permis sunt preferate de mulți cetățeni din țările occidentale. După cum v-ați dat seama, principalul avantaj este faptul că nu veți fi nevoiți să treceți vreun examen pentru a vă urca la volanul unui astfel de vehicul. De fapt, după cum scrie site-ul 16VIP.ro, singurul lucru necesar este un atestat pe care îl puteți obține de la o școală de șoferi autorizată.

Vârsta minimă pentru a conduce asemenea vehicule este de 16 ani, acestea reprezentând și un mijloc util prin care adolescenții pot obțină experiența necesară în viitor. Chiar și în cazul în care aveți deja carnet de conducere, o astfel de mașină vă poate ajuta. În cazul în care aveți carnetul suspendat, puteți conduce un Bellier, Chatenet sau Aixam fără probleme.

Vehiculele Bellier, de exemplu, se conduc de aproximativ 16 ani, după cum scrie site-ul 16VIP.ro, compania având o vechime de peste 40 de ani. Cele patru modele oferite de aceasta au dimensiuni oarecum similare mașinilor standard și sunt disponibile la prețuri începând cu 9.900 de euro. Chatenet, de cealaltă parte, este considerat un brand de lux printre numeroasele mașini pe care le puteți conduce fără permis.

Vezi AICI care sunt mașinile care pot fi cinduse fără permis.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe