Antena Căutare

Citroen DS5: primul contact!

Este un break? Este un MPV? Este macar o masina? Nu, este noul Citroen DS5. Adica un soi de Pasari-Lati-Lungila cu roti pe care, cu cat il privesti mai mult, cu atat iti dai seama ca nu prea ai cum sa-l compari cu o masina "normala".

Ca dimensiuni, pare a fi un break compact, dar ca design exterior si interior, cel mai mult se apropie de un OZN si intra in acea clasa elitista a masinilor pe care le-ai fi desenat cand aveai 5 ani, la care francezii se pricep atat de bine.

Exterior

Din punct de vedere al designului exterior, este clar cel mai ciudat din toata gama DS. DS3 este un C3 cu cateva abtibilduri in plus si doua usi in minus, DS4 este un C4 mai inalt cu un fund mai bombat, iar DS5... pur si simplu arata ciudat. In poze este impresionant, dupa cum era de asteptat, dar pe viu sincer credeam ca o sa gasesc cateva unghiuri din care sa se iveasca vreo latura hidoasa si totusi, este absolut genial fie ca iei fiecare detaliu in parte, fie ca te uiti la el ca la un intreg, indiferent de cum bate lumina (artificiala sau naturala) sau daca il vezi de sus, de jos sau din lateral.

Habitaclu

La interior, esti intampinat de o multime de butoane aruncate pe consola si pe tunelul de transmisie, care, printr-o minune, chiar au sens si sunt aranjate destul de ergonomic, chiar daca iti ia ceva pana te obisnuiesti cu ele.

Citeste continuarea pe TOP GEAR!

Mitsubishi ASX Black Edition, editie speciala pentru Marea Britanie... Jeep cap Compass, spre jungla urbana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x