Antena Căutare

CNAIR, amendată cu 5.800 de lei de poliţiştii din Turda, pentru că nu a curăţat corespunzător DN 1, în afara localităţii Mărtineşti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost amendată, joi, de către poliţiştii din Turda, pentru că nu a curăţat corespunzător DN 1, în afara localităţii Mărtineşti. Joi dimineaţă, traficul în zonă a fost oprit pe ambele sensuri aproximativ o oră, din cauza poleiului.

”Poliţiştii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Turda, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu pe DN 1 E60, au constatat faptul că în zona kilometrului 69, în afara localitaţii Mărtineşti, administratorul drumului public nu a intervenit pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil şi pentru a împrăştia material antiderapant. În urma neîndeplinirii atributiilor ce îi revin, CNAIR a fost sancţionată contravenţional cu 40 de puncte amendă, respectiv 5.800 lei”, a transmis, joi, IPJ Cluj.

Pe drumul respectiv, joi dimineaţă, s-au semnalat porţiuni acoperite cu polei, traficul fiind oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ o oră.

Sursa : news.ro

Centura Bucureştiului: CNAIR a invitat Tirrena Scavi să semneze contractul pentru sectorul DN2-A2 până vineri... Veste uriașă pentru șoferii din România! Ce se instalează pe Autostrada Soarelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x