Antena Căutare

Cod Rutier 2019. Se schimbă regulile pentru prioritate. Ce trebuie să știe șoferii

Se schimbă regulile pentru prioritate. 20 de parlamentari au depus în Senat un proiect de lege care prevede includerea maşinilor BNR care transportă valori în categoria autovehiculelor autorizate să utilizeze girofar. Acest semnal de avertizare luminos va obliga participanţii la trafic să acorde prioritate de trecere.

Cod Rutier 2019. Regulile pentru prioritate s-ar putea schimba din 2019, asta după ce 20 de parlamentari au depus în Senat un proiect de lege care prevede includerea maşinilor BNR care transportă valori în categoria autovehiculelor autorizate să utilizeze girofar.

Acest semnal de avertizare luminos va obliga șoferii să acorde prioritate de trecere.

Cod Rutier 2019. Potrivit OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, „semnalele speciale de avertizare luminoase sunt emise intermitent de dispozitivele de iluminare montate pe autovehicule”, iar „lumina albastră obligă participanţii la trafic să acorde prioritate de trecere”.

Vești grozave pentru zeci de mii de șoferi! Anunțul făcut de autorități ... Ai plătit RCA? Toți șoferii din România pot cere BANII înapoi! Ce nedreptate a ieșit la iveală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x