Antena Căutare

Concept C: scuterul puternic de la BMW

BMW Motorrad face pasul decisiv catre segmentul scuterelor mari si il prezinta pe inovatorul Concept C. Aglomeratia urbana devine, brusc, o placere.



Acesta va fi prezentat oficial la salonul moto EICMA, desfasurat la Milano, intre 2 si 7 noiembrie si va fi construit la fabrica BMW Motorrad din Berlin.

2010/11/03//138039-mbw1.jpg

Concept C este propulsat de un motor cu doi cilindri in linie, cuplat la o transmisie cu variatie continua, de tip CVT. Fiind un produs german de top, nu puteau lipsi dotarile care il trensforma intr-o adevarata vitrina tehnologica, asa ca scuterul a renuntat la clasicele oglinzi retrovizoare, pentru a le inlocui cu camere video, le caror imagini vor fi redate de display-urile LCD de pe consola centrala.

Aspectul exterior va prelua motivul farurilor ingemanate, de la modelul S 1000 RR si grila de aer, inspirata dupa ce a sportivei GS. Sa-nceapa cursa dintre semafoare!

Citeste topgear.ro

Pontiac a murit la varsta de 84 de ani!... Pneurile de iarna, obligatorii numai pentru camioane! Amenzi, intre 540 si 1.200 RON...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x