Căutare Live

Continental GTC Audentia, un Bentley cu mai mult tupeu

Din anumite motive, lesne de inteles, la nivel national tuningul a capatat in timp o oarecare conotatie negativa. De vina sunt, fireste, cei care prin tuning au inteles culori stridente, eleroane uriase si sunet asurzitor. Adevarul este ca in tuning granita dintre sublim si grotesc este foarte firava, multi dintre cei care modifica masinile nestiind cand sa zica stop.

Adevarul este ca in tuning granita dintre sublim si grotesc este foarte firava, multi dintre cei care modifica masinile nestiind cand sa zica stop.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre tunerul de casa al celor de la Bentley, Imperium Automotive. Ultima lor creatie, Continental GTC Audentia, aduce modificari subtile, care privite prin ochii unei persoane neobisnuite cu Continental GTC, pot trece chiar neobservate.

Citeste continuarea pe TOP GEAR!

46.000 euro si 400 CP pentru succesorul Toyotei Supra... Peugeot a prezentat noul model de competitii 208 R2...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri