Antena Căutare

Veste proastă pentru șoferi! Cresc impozitele pentru o categorie de mașini

Șoferii din România vor avea de plătit mai mult pe impozitele pentru mașini, dacă acestea se încadrează într-o anumită categorie de autovehicule.

Șoferii din România vor avea de plătit mai mult pe impozitele pentru mașini, dacă acestea se încadrează într-o anumită categorie de autovehicule.

Creşterile pentru mijloacele de transport se diferenţiază în funcţie de capacitatea cilindrică.

Pentru autoturisme cu capacitatea cilindrică de până la 2000 cmc nu există creştere, întrucât coeficientul de indexare este mic, dar pentru autoturisme cu capacitatea cilindrică de peste 2000 cmc creşterile variază, între 10 şi 294 de lei.

Nivelul impozitului pentru autovehiculele cu masă maximă autorizată, egală sau mai mare de 12 tone, nu a fost indexat, întrucât nivelul impozitului a fost prevăzut la punctele 94 şi 95 din O.U.G. nr.79/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr.227/2015.

„Potrivit prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, proiectul de act normativ este necesar a fie adus la cunoştinţă publică, cu cel puţin 30 de zile lucrătoare înainte de supunerea spre analiză, avizare şi adoptare de către autorităţile publice”, a arătat un comunicat al Primăriei.

Sancțiuni dure în Noul Cod Rutier! Șoferii vor rămâne fără permis dacă sunt prinși cu acest dispozitiv. Mulți fac greșea... Veste uriașă pentru șoferi! Sancțiunile pentru ITP-ul expirat se schimbă! Care vor fi noile pedepse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x