Antena Căutare

Cresc tarifele pentru parcarea în centrul Capitalei! Românii vor plăti o taxă de zece ori mai mare. La ce sumă se va ajunge, în funcție de zonă

Parcarea devine un lux în centrul Capitalei. Şoferii ar putea plăti chiar şi douăzeci de lei pentru o singură oră de staţionare.

Parcarea devine un lux în centrul Capitalei. Şoferii ar putea plăti chiar şi douăzeci de lei pentru o singură oră de staţionare.

Primăria Generală vrea să mărească tarifele, ca să reducă traficul şi poluarea. Nici parcarea pe marginea străzii sau pe trotuar nu mai e o soluţie, pentru că s-au scumpit şi taxele pentru recuperarea maşinilor ridicate.

O taxă de zece ori mai mare îi aşteaptă pe şoferii care vor să-şi lase maşinile în zona zero a Capitalei, aşa cum au fost numite parcările de la Unirii şi Universitate.

În zona 1, tarifele vor ajunge la 5 lei pe oră pe perioada zilei, şi la doi lei cincizeci în timpul nopţii.

Zona 2, care se întinde până la marginea oraşului, va fi cea mai ieftină. Un leu cincizeci noaptea şi cu un leu mai mult ziua.

Şoferii care parchează ilegal vor fi taxaţi cu 200 de lei pentru deblocarea autoturismelor. Iar dacă maşina v-a fost ridicată, trebuie să plătiţi 500 de lei pentru recuperarea ei, plus o amendă de cel puţin 580 de lei.

Indienii ne dau clasă! Au luat un Logan, i-au schimbat motorul și acum e o mașină pe care ai vrea-o în România... Peste 774.000 de vehicule de lux, rechemate în service. Te numeri pe lista ghinioniștilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x