Antena Căutare

Cum a ajuns Hyundai la firul ierbii

Stim ca toata viata ai visat la un Hyundai acoperit cu gazon, dar acum ai cea mai mare sansa sa pui mana pe el. Ar fi pacat sa o ratezi.





Disponibil pentru inceput contra sumei de 1.995 de lire sterline, este probabil ca ciudatul i10 sa ajunga sa coste dublu in urma licitatiei, dar nu conteaza banii, atunci cand poi avea una dintre cele doua masini folosite de Hyundai pentru a-si marca parteneriatul cu Campionatul Mondial. Hyundai-ul are un parcurs de doar 1600 de kilometri, iar printre dotarile sale se numara geamurile electrice, aerul conditionat, precum si radio-CD cu MP3.

Foarte util pentru a nu auzi rasetele celor din jur. Desi masina a fost fabricata in 2009, deci nu mai este noua deloc, marele ei avantaj ramane acela ca iarba de pe caroserie va fi cel mai bun aliat impotriva zgarieturilor din parcare. Nu recomandam deplasari in mediul rural, mai ales in preajma pasunilor cu vacute infometate.

sursa: Top Gear
foto: hotcarszone.com

Show de offroad urban in Bucuresti... FOTO! Porsche Cayenne modificat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x